• Uw winkelmandje is momenteel leeg

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.
  • Een retourzending en verwerking hiervan duurt na ontvangst maximaal 7 dagen. Je ontvangt een e-mail zodra wij de retourzending verwerkt hebben.
  • Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met Colorjunkiestore@gmail.com of ons WhatsApp nummer 0614303561 en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat.

                                                                        Hoe kan ik mijn items retourneren met PostNL?


Stap 1: Stop de items die je wilt retourneren samen met het retourformulier terug in de doos. Zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd.
Stap 2: Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.
Color junkie
indiastraat 37
262GG Delft
Stap 3: Lever de doos in bij een Post NL-locatie bij jou in de buurt.
Stap 4: Bewaar de track en tracé code die je bij de kassa krijgt wanneer je het pakketje afgeeft.
*Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.